Cine sunt candidații care s-au înregistrat în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Mâine expiră termenul de depunere a actelor

  • 18 Septembrie 2019 12:14
Cine sunt candidații care s-au înregistrat în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Mâine expiră termenul de depunere a actelor

Mâine, 19 septembrie, expiră termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea în calitate de candidat la funcția de primar sau consilier local, iar pentru șefia Primăria Capitalei s-au înscris, deocamdată, cinci candidați.

Este vorba de Ion Ceban din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Andrei Donică, Mișcarea Profesioniștilor „Speranța - Надежда”, Teodor Cârnaț, Partidul Politic ”VOINȚA POPORULUI”, Valerii Klimenco, Partidul Politic ”Șor” și Valeriu Munteanu, Partidul Politic ”Uniunea Salvați Basarabia”. 

De asemenea, pentru funcția de consilier municipal se vor lupta candidații de pe listele PSRM (52 de persoane), Mișcarea Profesioniștilor „Speranța - Надежда” (26 de persoane), Partidul Politic ”VOINȚA POPORULUI” (28 de persoane), Partidul Politic ”Șor” (46 de persoane) și Partidul Politic ”Uniunea Salvați Basarabia” (52 de persoane). Activistul Mihail Bagas s-a înscris în cursa pentru funcția de consilier municipal în calitate de candidat independent. 

Menționăm că alegerile locale generale vor avea loc pe 20 octombrie, odată cu alegerile parlamentare noi. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău