Cine sunt candidații care au fost admiși la următoarea etapă a concursului pentru funcția de șef al Biroului Relații cu Diaspora

  • 08 August 2019 17:13
Cine sunt candidații care au fost admiși la următoarea etapă a concursului pentru funcția de șef al Biroului Relații cu Diaspora

15 candidați au fost admiși la următoarea etapă a concursului pentru funcția de șef al Biroului Relații cu Diaspora (BRD). Candidații au fost aprobați după prima ședință a comisiei de concurs pentru selectarea candidaților la funcțiile de șef și șef-adjunct al BRD.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, la următoarea etapă, pentru funcția de șef al BRD au fost admiși: Octavian Cernăuțeanu, Rodica Jereghi, Steluța Boldișor, Diana Odobescu, Tudor Mancaș,  Eugen Martin, Valentina Geamana, Elena Sîrbu, Dorin Dușciac, Tatiana Fondos, Corina Cojocaru, Alexandru Bunescu, Sergiu Buzu, Elena Coliujco, Alexandru Mihailenco.

Pentru funcția de șef-adjunct al BRD au fost admiși cinci candidați. Este vorba despre: Octavian Margine, Octavian Cernăuțeanu, Ghenadie Slobodeniuc, Diana Odobescu și Alexandru Bunescu.

Următoarea etapă a concursului, proba scrisă, va avea loc pe 22 august.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,57 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău