Cine este noul șef adjunct interimar al Poliției de Frontieră, prezentat echipei de către conducătorul instituției

  • 07 Decembrie 2019 14:37
Cine este noul șef adjunct interimar al Poliției de Frontieră, prezentat echipei de către conducătorul instituției

Ieri, 6 decembrie, în cadrul unei ședințe operative, șeful Poliției de Frontieră, Corneliu Groza, a prezentat echipei manageriale pe cel de-al doilea șef adjunct al IGPF, Gabriel Țigănaș, care va deține interimatul pentru următoarele șase luni.

„Noul șef-adjunct are o experieță vastă în domeniile operative, securitate și anticorupție. Până în data de 29 noiembrie curent, domnul Gabriel Țigănaș a activat în calitate de șef adjunct serviciu, șef al Direcției generale anticorupție al Serviciului Protecție Internă și anticorupție al MAI”, se arată într-un comunicat al instituției.

Astfel, noul adjunct a mulțumit conducerii Ministerului Afacerilor Interne și Poliției de Frontieră pentru încrederea acordată, menționând că va depune toate eforturile pentru a presta, împreună cu echipa IGPF, un management calitativ al frontierei de stat.

Corneliu Groza a fost numit în data de 4 decembrie în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a Republicii Moldova după ce Rosian Vasiloi a renunțat la funcție, invocând presiuni. Candidatura lui Groza a fost propusă de ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, și a fost aprobată de Cabinetul de Miniștri.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău