Cine este noul ministru al Agriculturii

  • 17 Iunie 2019 14:36
Cine este noul ministru al Agriculturii Curentul.md

Premierul Maia Sandu le-a prezentat-o astăzi secretarilor de stat și funcționarilor din Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului pe noua conducătoare a instituției, Georgeta Mincu. Maia Sandu a precizat că noua ministră are experiență de lucru cu parteneri internaționali în domeniul agriculturii, transmite IPN.

Maia Sandu a spus că vrea ca în fiecare raion să existe echipe care să ofere suport agricultorilor, astfel încât aceștia să știe cum să fie competitivi la export.

Georgeta Mincu a declarat că vrea să continue activitatea ministerului cu cele mai multe angajamente de implementat din Acordul de Asociere. „Împreună trebuie să eficientizăm toate procesele, în special procesele administrative și de afaceri, să ușurăm viața antreprenorilor și a celor care protejează mediul înconjurător”, a spus noua ministră de la agricultură.

Georgeta Mincu a activat din anul 2000 la Ministerul Economiei. După ce a devenit licențiată în Relații Economice Internaționale în România, Georgeta Mincu a făcut masteratul în Studii de Dezvoltare la University College Dublin, Irlanda. Până a deveni ministru, a oferit consultații pentru sectorul de afaceri și a condus un Centru de Dezvoltare în Management.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău