Cine a fost ales director general la compania ce ar urma să fie monopol fiscal pe piața metalelor

  • 14 Octombrie 20:26
Cine a fost ales director general la compania ce ar urma să fie monopol fiscal pe piața metalelor

După aproximativ un an de interimat, Petru Bondari a fost declarat învingător al concursului pentru funcția de director general la întreprinderea Metalferos, a comunicat Agenția Proprietății Publice (APP).

Decizia a fost luată de o Comisie de selectare a candidatului la funcția de director general, în cadrul unui concurs la care au candidat la prima etapă trei persoane, iar la a doua etapă a interviului rămânând doar Petru Bondari, scrie mold-street.com

Petru Bondari este fost lider al organizației teritoriale PAS de la Dubăsari și exconsilier raional Dubăsari, dar și proprietar al unei afaceri specializate în team building.

În toamna anului trecut, el a fost numit director general interimar la Metalferos, fără anunțuri publice și fără publicarea unor comunicate de presă din partea Agenției Proprietății Publice. 

Anterior Roman Cojuhari, directorul general al APP a dat asigurări că sub conducerea Bondari, în anul 2024, se așteaptă „că lucrurile se vor îmbunătăți la această întreprindere”.

Datele publice și cele din declarația de avere relevă că Petru Bondari deține 100% din compania Activis-Team Building SRL și câte 50% din companiile Bond-Cons SRL și Agrobond-Grup SRL, iar soția sa Nadejda deține Activis Training SRL.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:2,06 m/s
Tue
12
Wed
12
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Arhivă Radio Chișinău