Cincizeci de companii vor participa la un târg al locurilor de muncă organizat de ANOFM

  • 21 Noiembrie 2023 18:43
Cincizeci de companii vor participa la un târg al locurilor de muncă organizat de ANOFM

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) va organiza la data de 30 noiembrie curent Târgul locurilor de muncă. Astfel, 50 de companii din industria alimentației publice, vânzări, bănci și finanțe, contabilitate, IT, imobiliare, sectorul public și din alte domenii de activitate vor prezenta peste două mii de locuri de muncă.

Potrivit ANOFM, persoanele vor putea interacționa cu angajatorii pentru a găsi locul de muncă potrivit și a afla ce este nou pe piața muncii sau în procesul de recrutare, relatează Moldpres.

Târgul locurilor de muncă va avea loc la Palatul Republicii din Chișinău, str. Maria Cebotari, nr. 16, între orele 10.00-15.00. Intrarea este gratuită.

„Programul evenimentului include: facilitarea conexiunii dintre persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă, inclusiv refugiați din Ucraina, și companiile care oferă posturi de muncă; prezentarea conceptului de echipe mobile, care presupune deplasarea specialiștilor ANOFM în localitățile rurale pentru a informa și promova serviciile de ocupare; prezentarea și promovarea platformei ANOFM - www.angajat.md, unde angajatorii pot plasa funcțiile vacante, iar potențialii angajați pot depune dosarele pentru locurile vacante; sesiune despre activitatea de meșteșugar”, a precizat ANOFM.

Târgul locurilor de muncă este organizat de ANOFM, în colaborare cu PNUD Moldova, cu suportul financiar al Guvernului Elveției, Guvernului Japoniei, Fondului Organizației Națiunilor Unite pentru Securitate Umană, în parteneriat cu Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) și HEKS-EPER.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:0,51 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău