Cinci persoane au fost salvate de pompieri dintr-un incendiu produs la Edineț

  • 22 Ianuarie 10:15
Cinci persoane au fost salvate de pompieri dintr-un incendiu produs la Edineț

Cinci persoane au fost salvate de pompieri dintr-un incendiu care a avut loc în această dimineață într-un bloc de locuit de pe strada Șoseaua Bucovinei 19/4 din orașul Edineț.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 7:39. Potrivit primelor informații scara unui bloc de locuit a fost inundată cu fum, după ce un apartament de la etajul 4 a fost cuprins de flăcări. La fața locului au intervenit două echipe de pompieri. Ajunși la destinație salvatorii au stabilit că în apartamentul unde a izbucnit arderea se aflau două persoane, iar alte trei persoane de la etajele superioare nu reușeau să iasă întrucât fumul dens a inundat toată scară și aceștia riscau să se intoxice. Pompierii au salvat cele cinci persoane în mod de urgență reușind să-i predea serviciului medical.
 
Persoanele au primit îngrijiri medicale fără de a fi nevoie spitalizarea acestora. La oraactuală, viața oamenilor este înafara oricărui pericol. De asemenea, salvatorii au mai evacuat alte 14 persoane de la etajele superioare a blocului pentru ca aceștia să nu inhaleze produse nocive. În urma incendiului au fost afectate bunuri materiale din interiorul unei bucătării cu suprafața de 6 metri pătrați, fără ca incendiul să obțină răspândire. Arderea a fost complet lichidată la ora 8:13.
 
Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 73 situații de risc.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
15,27
Ploaie ușoară
Umiditate:84 %
Vint:3,13 m/s
Wed
11
Thu
13
Fri
17
Sat
20
Sun
18
Arhivă Radio Chișinău