Cinci morți și 18 răniți în atacuri ruse asupra unor instalații feroviare în regiunea Vinița

  • 25 Aprilie 2022 17:36
Cinci morți și 18 răniți în atacuri ruse asupra unor instalații feroviare în regiunea Vinița

Cel puțin cinci persoane au fost ucise și alte 18 au fost rănite luni în lovituri ruse asupra unor instalații feroviare în regiunea Vinița din zona vest-centrală a Ucrainei, a anunțat Parchetul local, informează AFP și Reuters, citate de Agerpres.

"Din cauza unor bombardamente ale inamicului, cinci persoane au fost ucise și alte 18 au fost rănite", a informat Parchetul local într-un comunicat, precizând că tirurile de rachete care au avut loc dimineața au vizat "infrastructuri de transport" lângă micile orașe Jmerînka și Kozeatîn.

Ceva mai devreme, directorul Căilor Ferate ale Ucrainei, Oleksandr Kamîșin, a anunțat pe Telegram că "trupele ruse continuă să distrugă sistematic infrastructuri feroviare". "În această dimineață, în decurs de o oră, cinci stații ale căilor ferate din centrul și vestul Ucrainei au fost vizate de tiruri", a spus el.

Vinița este un important nod feroviar, atât în interiorul Ucrainei, cât și pentru conexiunile cu străinătatea. Majoritatea trenurilor internaționale care traversează țara trec prin această regiune.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:4,12 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău