Cinci instituții de învățământ general nu au activat astăzi, 28 noiembrie

  • 28 Noiembrie 2023 14:23
Cinci instituții de învățământ general nu au activat astăzi, 28 noiembrie

Cinci instituții de învățământ general nu au activat astăzi, 28 noiembrie, din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică, urmare a condițiilor meteorologice din ultimele zile. Alte șase școli au desfășurat lecțiile în regim online, transmite Ministerul Educației și Cercetării.

Instituțiile care în continuare nu activează sunt: Gimnaziul ,,Mitropolit Gurie Grosu” din satul Nimoreni, raionul Ialoveni;  Liceul Teoretic din satul Ciumai și Gimnaziul - grădiniță „Dimitrie Cantemir” din satul Aluatu, raionul Taraclia; Gimnaziul din satul Bugeac și Gimnaziul ,,Serghei Rudenco” din orașul Vulcănești, UTA Găgăuzia. În total, în aceste instituții își fac studiile 829 de copii.

Modul și orarul recuperării orelor va fi decis de organele locale/municipale de specialitate în comun cu administrația instituțiilor de învățământ.

Printre școlile care continuă să desfășoare lecțiile în regim online se numără: Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” din  municipiul Cahul; Liceul Teoretic  „Ștefan Vodă”, Gimnaziul ,,Dimitrie Cantemir” și Școala Primară ,,Grigore Vieru” din orașul Ștefan Vodă; Liceul Teoretic ,,Vlad Ioviță" din satul Cocieri, raionul Dubăsari și Liceul Teoretic ,,Semion Baranovski” din satul Copceac, UTA Găgăuzia. În total, 1698 de copii au participat online la procesul educațional.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
-0,76
Cer senin
Umiditate:86 %
Vint:1,03 m/s
Tue
7
Wed
5
Thu
2
Fri
2
Sat
5
Arhivă Radio Chișinău