Cinci filme despre care sigur nu știai că au fost filmate în România

  • 22 Octombrie 2022 18:27
Cinci filme despre care sigur nu știai că au fost filmate în România

România a fost aleasă de mai multe ori drept loc de filmare pentru o serie de filme destul de importante. Mai jos vei găsi lista de filme care au avut ca platou de filmare diverse locații de peste Prut.

Mai mulți actori și echipe de producție străine au venit în România pentru diverse filme, unele mai populare ca altele. Cel mai probabil, despre multe nici nu știai că au fost filmate în orașe sau zone din România.

Astfel, dacă vrei să-l vezi pe Jason Statham pe străzile din București, pe Adrien Brody și Mark Ruffalo la Castelul Peleș din Sinaia sau pe Nicolas Cage pe Transfăgărășan, sigur merită să te uiți la filmele astea, scrie Playtech.

1.Cold Mountain

Actori: Nicole Kidman, Jude Law, Renee Zellweger

Locație: Munții Carpați, Râșnov, satul Reci

Descriere: America anilor 1860. Într-o țară cutremurată de război se petrece o aventură extraordinară în care sunt implicați trei oameni; trei oameni a căror supraviețuire fizică și psihică depinde de legătura dintre ei.

2. Modigliani

Actori: Andy Garcia, Eva Herzigova

Locație: București

Descriere: Amedeo Modigliani (Andy Garcia) – sculptor și pictor italian, ucenic al lui Brâncuși, cu puternice influențe africane în arta sa, trăiește o tragică poveste de dragoste cu Jeanne (Elsa Zylberstein), o frumoasă tânără catolică, în Parisul începutului de secol XX.

3. Seed of Chucky

Actori: Jennifer Tilly

Locație: București

Descriere: Atunci când începe producția la un film despre legenda urbană a faptelor criminale comise de părintii lui, Glen vine la Hollywood și îi readuce la viață pe părinții lui însetați de sânge. Dinamica familiei este departe de a fi perfectă, deoarece Chucky și Tiffany și-o iau în cap și încep un nou val da haos criminal; spre oroarea pașnicului Glen.

4. An American Haunting

Actori: Donald Sutherland, Sissy Spacek

Locație: București

Descriere: Bazat pe o poveste reală, despre care au fost publicate foarte multe cărți și articole în presa din întreaga lume, filmul prezintă fascinanta istorie a spiritelor care au bântuit casa familiei Bell din Tennessee, între anii 1817 – 1821.

5. Mirrors

Actori: Kiefer Sutherland

Locație: București

Descriere: În timp ce Ben Carson investighează dispariția misterioasă a unui paznic de la Mayflower și conexiunile posibile cu viziunile sale sângeroase, își dă seama că o forță răuvoitoare din altă lume se folosește de reflexii ca poartă ca să-l terorizeze pe el și familia sa.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău