Cinci direcții noi cu Wizz Air din Chișinău

  • 05 Iulie 2018 12:09
Cinci direcții noi cu Wizz Air din Chișinău

Compania aeriană Wizz Air a lansat cinci curse directe noi de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre Germania, Danemarca, Franța și Belgia. Primele zboruri vor fi operate începând cu luna decembrie a acestui an, iar prețul biletelor va începe de la 19,99 euro, informează MOLDPRES.

Astfel, compania va opera zboruri directe spre orașele Copenhaga (Danemarca), Dortmund și Memmingen (Germania), Paris (Franța). Cea de-a cincea destinație este Aeroportul Charleroi din Bruxelles, Belgia. Noile zboruri au fost lansate după ce compania a suplinit baza aeriană de pe Aeroportul Internațional Chișinău cu a doua aeronavă.

Totodată, compania va majora frecvența zborurilor pe rutele existente, numărul acestora ajungând până la 17 săptămânal.

George Michalopoulos, directorul comercial al companiei Wizz Air, a declarat astăzi la o conferință de presă că biletele pentru noile curse pot fi deja procurate. În anul 2019, compania planifică să vândă 700 mii de bilete avia pasagerilor din Republica Moldova.  

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a salutat inițiativa companiei de a lansa noi curse din Republica Moldova, menționând că Wizz Air a investit deja în țara noastră 200 milioane de dolari SUA.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și a intrat pe piața din Republica Moldova în anul 2014. În prezent, aceasta operează zboruri din Chișinău spre opt destinații. 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău