Cinci cetățeni ruși cu vize falsificate descoperiți pe Aeroportul Internațional Chișinău

  • 20 Decembrie 2022 15:58
Cinci cetățeni ruși cu vize falsificate descoperiți pe Aeroportul Internațional Chișinău

Angajații Poliției de Frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au deconspirat ilegalitățile unor cetățeni străini, cinci dintre ei aveau aplicate în pașapoarte vize britanice falsificate, iar altul a încercat să treacă frontiera cu un revolver.

Astăzi, în jurul orei 10:15, în fluxul de la cursa „Istanbul-Chișinău” s-au prezentat cinci cetățeni ai Federației Ruse, doi fiind minori. În rezultatul verificării minuțioase a pașapoartelor, polițiștii de frontieră au descoperit că vizele, care ar fi aplicate de autoritățile Marii Britanii, conțin indici vădiți de falsificare. În aceste condiții, celor cinci străini le-a fost refuzată intrarea în Republica Moldova, urmând cu următoarea cursă să fie returnați în țara de pornire.

Documentat este și un cetățean al Israelului de 22 de ani, pasager la cursa „Chișinău-Tel-Aviv”, care avea în bagajul său un revolver. În timpul controlului de securitate, polițistul de frontieră a observat un obiect asemănător armei, în acest sens, a fost luată decizia extinderii controlului asupra bagajului. Ca urmare, au fost depistate și ridicate un revolver și mai multe cartușe de cal. 4.5 mm Flobert, anunță Poliția de Frontieră.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău