Ciclism: Belgianul Jasper Philipsen a câștigat etapa a 7-a din Turul Turciei

  • 17 Aprilie 2021 19:38
Ciclism: Belgianul Jasper Philipsen a câștigat etapa a 7-a din Turul Turciei

Ciclistul belgian Jasper Philipsen (Alpecin-Fenix) a câștigat sâmbătă la sprint etapa a 7-a din Turul Turciei, penultima, în timp ce spaniolul Jose Manuel Diaz (Delko) se menține lider la general, transmite presa internațională.

Românul Serghei Țvetcov (Wildlife Generation Pro Cycling) s-a clasat în această etapă pe poziția a 34-a, iar compatriotul său Eduard Grosu (Delko) a încheiat pe locul 139.

Învingător și în etapa de vineri, Jasper Philipsen a fost cronometrat în 4 h 20 min 45 sec, sâmbătă, pe distanța de 180 km între Marmaris și Turgutreis, fiind urmat cu același timp de mai mulți cicliști. La fel ca vineri, locul 2 i-a revenit germanului Andre Greipel (Israel-Start Up Nation), iar pe 3 a fost britanicul Mark Cavendish (Deceuninck-Quick Step), cel care a încheiat victorios în trei etape din actuala ediție a competiției.

În clasamentul general pe primul loc a rămas Jose Manuel Diaz (Delko), cu un avans de o singură secundă față de australianul Jay Vine (Alpecin-Fenix), ce a recuperat 3 secunde într-un sprint intermediar.

A 56-a ediție a Turului Turciei se încheie duminică, cu o etapă de 160,3 km între Bodrum și Kușadasi.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău