Chuck Norris revine, la 80 de ani, pe micile ecrane

  • 10 Martie 2020 17:12
Chuck Norris revine, la 80 de ani, pe micile ecrane

Chuck Norris, starul filmelor de acțiune, aniversează marți ziua de naștere și revine pe micile ecrane. Vedeta împlinește 80 de ani și opt ani de când s-a retras din lumea filmelor din cauza problemelor de sănătate ale soției. Norris va avea un mic rol în ultimul episod al seriei ”Hawaii Five-O”, scrie Mediafax.

Chuck Norris este vedeta unei serii uriașe de glume dedicate personajelor supradimensionate care l-au făcut celebru, notează sursa citată.

În realitate, artistul care a fost partener pe ecran unor staruri ale filmelor de acțiune precum Bruce Lee, Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis sau Jean-Claude Van Damme, a renunțat la producțiile cinematografice în 2013, după ce soția sa a avut probleme majore de sănătate în urma unui control pentru artrită reumatoidă. Gena O'Kelley, soția vedetei, din 1998, nu a mai putut să coboare din pat vreme de cinci luni având nevoie de supraveghere medicală și perfuzii. Vedeta a anunțat că se retrage din lumea filmului pentru a fi alături de soția sa. Abia în 2017, cei doi au reușit să acționeze în judecată medicii care i-au injectat Genei substanța toxică din cauza căreia a suferit ani întregi.

Chuck Norris este actor, expert în arte marțiale și personalitate media americană. A început să devină cunoscut în anii 1960, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee, după care au urmat și alte pelicule importante ale genului. Printre filmele în care a jucat se numără "Codul tăcerii" (1985), "Operațiunea Delta Force" (1986), "Asasinul mafiei" (1991), "Emisarul iadului" (1994), "Misiune pentru președinte" (2000), "Eroi de sacrificiu 2" (2012).

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:0,51 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău