Chișinăul ar putea livra Bucureștiului troleibuze belaruse

  • 16 Octombrie 2012 13:23
Chișinăul ar putea livra Bucureștiului troleibuze belaruse

Primăria municipiului București va construi un parc în Chișinău, iar municipiul Chișinău ar putea livra Bucureștiului troleibuze asamblate împreună cu o uzină din Belarus.

Primarii celor două capitale, Sorin Oprescu și Dorin Chirtoacă au avut marți, 16 octombrie, o întrevedere la Chișinău la care au convenit să continue și să fortifice relațiile dintre cele două Capitale. 

Primăria Bucureștiului a promis cu ceva timp în urmă că va construi un parc la Chișinău, iar lucrările urmează să înceapă în cel mai scurt timp, a declarat Sorin Oprescu. Experții din București și Chișinău vor decide unde va fi construit acest parc, existând două posibilități – la Botanica, la intersecția străzilor Decebal și Sarmizegetusa, sau în parcul Alunelul de la Buicucani.

Cei doi primari au discutat și despre colaborarea în domeniul dezvoltării infrastructurii, dar și a schimbului de monumente, a declarat Dorin Chirtoacă.

Primarul Bucureștiului, Sorin Oprescu se află într-o vizită de două zile la Chișinău, în cadrul căreia a avut întrevederi cu președintele Nicolae Timofti și premierul Vlad Filat. Sorin Oprescu va primi mâine titlul de Doctor honoris causa din partea Universității de medicină Nicolae Testimițanu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău