Chișinău | Restricții de circulație pe bulevardul Ștefan cel Mare

  • 18 Iulie 2017 09:54
Chișinău | Restricții de circulație pe bulevardul Ștefan cel Mare

Astăzi, între orele 15:00 – 23:00 vor fi restricții de circulație pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală, în contextul desfășurării unui concert în Piața Marii Adunări Naționale. 

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP recomandă pietonilor să circule doar pe trotuare și să traverseze strada prin locurile marcate, iar conducătorilor auto să manifeste răbdare în timpul circulației. 

Atenționăm că în timpul desfășurării concertului este interzisă deținerea de arme, orice altfel de substanțe interzise și obiecte ce pot pune în pericol viața sau sănătatea oamenilor, cât și folosirea băuturilor alcoolice. 

În perioada desfășurării concertului ofițerii Inspectoratul Național de Patrulare al IGP vor asigura securitatea publică și personală a cetățenilor, vor preveni și contracara posibilele încălcări ale ordinii de drept. În acest scop, vor fi dislocate echipaje pedestre și de patrulare mobilă care vor dirija fluxul participanților la trafic și vor redirecționa deplasarea transportului pe parcursul desfășurării evnimentului, pentru a nu admite crearea ambuteiajelor și periclitarea circulației rutiere.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău