Chișinău | Municipalitatea va amenaja zece terenuri de joacă și un teren de fitness

  • 28 August 2017 19:00
Chișinău | Municipalitatea va amenaja zece terenuri de joacă și un teren de fitness

Municipalitatea va amenaja din surse bugetare zece terenuri de joacă și un teren de fitness. Potrivit unei dispoziții a primarului general interimar Nistor Grozavu, șase terenuri de joacă vor fi amenajate în capitală. Un loc de joacă și un teren de fitness va fi amenajat în comuna Bubuieci, suburbie a Chișinăului.

În localitatea Țânțăreni, Anenii Noi, din bugetul municipal vor fi amenajate trei terenuri de joacă pentru copii, în contextul angajamentelor asumate de municipalitate la semnarea contractului de depozitare a deșeurilor din capitală la gunoiștea de lângă Țânțăreni.

Potrivit dispoziției, în orașul Chișinău, terenurile de joacă vor fi amenajate în sectorul Centru pe bd. Ștefan cel Mare, 126 și bd. Ștefan cel Mare, 184. În sectorul Buiucani –  pe str. Cornului, 9/2, și pe str. Alba Iulia, 196/1, 196/2, intersecție cu str. L. Deleanu, 1. La Râșcani un teren va fi amenajat pe str-la Studenților, 19/1, iar la Ciocana pe str. M. Sadoveanu, 28.

În dispoziție se spune că amenajarea terenurilor de joacă și de fitness se face la solicitarea locuitorilor din zonă care au cerut acest lucru Primăriei de mai multe ori. Banii pentru efectuarea lucrărilor sunt prevăzuți în bugetul municipal pentru 2017. Termenul de realizare a obiectivelor este sfârșitul anului curent.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:0,51 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău