Chirtoacă: Vizita lui Băsescu la Chișinău după Vilnius capătă și un sens național

  • 29 Noiembrie 2013 14:36
Chirtoacă: Vizita lui Băsescu la Chișinău după Vilnius capătă și un sens național

Președintele României Traian Băescu urmează să ajungă în acestă după amiază în Republica Moldova la întoarcerea de la Vilnius, unde participă la Summit-ului Parteneriatului Estic.

Vizita lui Trăian Băsescu la Chișinău imediat după încheiera summitului de la Vilnius, reprezintă  un mesaj de încurajare a integrării Europene a Republicii Moldova, dar și un semnal în ceea ce privește cel de-al treilea proiect fundamental  pe care l-a anunțat președintele român pentru reîntregirea neamului, a declarat primarul capitalei Dorin Chirtoacă pentru Radio Chișinău. In acest fel summitul de la Vilnius capătă și un sens național pentru întreaga națiune română a subliniat Dorin Chirtoacă.
 
Președintele României Traian Băescu urmează să ajungă  în acestă după amiază  în Republica Moldova la întoarcerea de la Vilnius, unde participă la Summit-ului Parteneriatului Estic. Șeful statului român sosește împreună cu primarul capitalei  Dorin Chirtoacă,  care se află și el  la Vilnius.

La Chișinău, Traian Băsescu  va avea o întrevedere și cu președintele Nicolae Timofti. Cei doi șefi de stat vor face declarații la Aeroportul Internațional Chișinău, după care se vor deplasa la reședința de la Condrița unde vor avea o întrevedere tete-a-tete.

Ulterior, președintele României va participa la  la recepția oferită de Ambasada României în Republica Moldova cu ocazia Zilei Naționale a României, potrivit unui comunicat difuzat de adnmionisdtrația prezidențială română.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
22,18
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:8,23 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
21
Tue
21
Arhivă Radio Chișinău