Cetățenii se vor putea programa online pentru servicii cadastrale și de stare civilă

  • 08 August 2018 17:02
Cetățenii se vor putea programa online pentru servicii cadastrale și de stare civilă

Cetățenii Republicii Moldova, care solicită servicii cadastrale și de stare civilă prestate de Agenția Servicii Publice (ASP), se vor putea programa prealabil la oricare centru multifuncțional utilizând Sistemul informațional „Programare electronică”, informează MOLDPRES.

Doritorii se pot programa prin intermediul paginii web oficiale a Agenției, telefonic - la numerele de contact ale centrelor multifuncționale sau prin intermediul Call-centrului, la numărul de telefon 14909. Programarea este deschisă pentru un termen de trei luni.

Potrivit ASP, pentru a solicita aceste servicii prin intermediul paginii web este necesar de a urma câțiva pași simpli. Beneficiarul va selecta serviciul dorit, va indica localitatea și oficiul, data, ora, numele și numărul de telefon.

Programarea va putea fi anulată în cazul neconcordanței dintre datele înscrise în formularul de înregistrare și datele persoanei care se prezintă la solicitarea serviciului. Același lucru se va întâmpla și în cazul neprezentării la data și ora selectată.

Înregistrarea prealabilă la serviciile prestate de ASP este gratuită. Aceasta asigură accesul prioritar la servicii în afara rândului electronic de așteptare pentru etapa de preluare a comenzii.

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
39,96
Cer senin
Umiditate:11 %
Vint:3,6 m/s
Wed
33
Thu
32
Fri
29
Sat
27
Sun
24
Arhivă Radio Chișinău