Cerbul de Aur | S-a tras la sorți ordinea în care concurenții vor cânta melodia românească

  • 21 August 2019 14:42
Cerbul de Aur | S-a tras la sorți ordinea în care concurenții vor cânta melodia românească

S-a stabilit ordinea în care concurenții vor interpreta melodia românească, la Cerbul de Aur

La Centrul Cultural Reduta din Brașov a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea zilei în care concurenții vor cânta melodia românească.

Joi, în prima seară de concurs, șase artiști vor interpreta melodia în limba română, iar șase o piesă din repertoriul propriu, urmând ca vineri, în cea de-a doua seară a concursului, după același algoritm, ceilalți șase finaliști să interpreteze melodia în limba română, respectiv pe cea din repertoriul propriu.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediție completă, pentru toate gusturile, cu ritm, dar și romantică.

Pe scena din Piața Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ștefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Pentru concurenții din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere și evenimente adiacente.

Cei 12 artiști din concurs vor performa în prima și a doua zi a Festivalului, joi și vineri, 22 și 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câștigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradițională românească și prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct și în exclusivitate, în perioada 22-25 august, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internațional, TVR Moldova și platforma TVR+, de la ora 21:00.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer fragmentat
Umiditate:94 %
Vint:0,51 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău