Centrul Chișinăului devine pentru o zi cartierul tinerilor. Pe 19 august va avea loc FestiValul Tineretului 2023

  • 18 August 2023 11:48
Centrul Chișinăului devine pentru o zi cartierul tinerilor. Pe 19 august va avea loc FestiValul Tineretului 2023

Pe 19 august, începând cu ora 12:00, locuitorii Chișinăului și nu numai sunt invitați la FestiValul Tineretului 2023. Tinerii vor avea parte de un eveniment de amploare, o combinație între util, informare, orientare și multă distracție, organizat în aer liber chiar în centrul Capitalei.

Șase zone de interes: Zona Libertății, Zona Artistică, Zona Activă, Zona Democratică (Participare și Democrație (EU Zona), Zona Cooperării (Youth Peace and Security) și Zona Oportunităților (Educație și angajabilitate) vor oferi ceva unic și interesant. Doritorii vor putea afla totul despre stagiile internaționale de voluntariat, vor putea participa la dezbateri publice pe teme importante, vor putea afla cum pot ajunge activiști publici. Toți cei care vor ajunge sâmbătă în centrul capitalei vor avea parte de activități recreative, ateliere artistice, Quiz-uri și jocuri de societate, hipism, alpinism, break dance, rollere și skate-uri.

Peste 10 artiști vor încinge atmosfera la maxim cu mai multe stiluri muzicale. Pe două scene, amenajate pe strada Veronica Micle vor fi organizate concerte de muzică clasică, pop, jazz, rock, etc. Youth Orchestra, Dj Kirpich, Cerga & Glavan, TEIU, Dunaf Band, Crista, DJ Borya Brown, Tatuni - sunt doar câțiva dintre cei care vor urca în scenă în cadrul FestiValului Tineretului 2023!   

Toți tinerii din țară sunt așteptați în data de 19 august, pe strada Veronica Micle, intersecție cu Vlaicu Pârcălab, pentru a prinde valul unei energii debordante și pentru a petrece o zi deosebită.

Festivalul Tineretului 2023 este organizat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu suportul Agenției Naționale pentru Tineret, Consiliul Național al Tineretului din Danemarca și UN Women Moldova, finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară și New Democracy Fund.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:2,57 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău