Centre de suport în afaceri pentru crearea și dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii vor fi deschise în R.Moldova.

  • 30 Martie 2018 14:00
Centre de suport în afaceri pentru crearea și dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii vor fi deschise în R.Moldova.

Șase centre de suport în afaceri pentru a sprijini crearea și dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii vor fi deschise în regiunea de sud a Republicii Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă al Agenției de Dezvoltare Regională Sud, proiectul, susținut financiar de Uniunea Europeană, va avea o durată de doi ani și jumătate și va contribui la dezvoltarea socială și economică a Republicii Moldova prin inițierea de parteneriate publice-private, ținând cont de prevederile Acordului de Asociere cu UE. 

Centrele ar urma să ofere asistență în managementul de afaceri, instruire, acces la servicii de finanțare și servicii de sprijin tehnic. 

Suma de granturi disponibilă pentru crearea centrelor de suport este de 360 de mii de euro. Granturile vor fi oferite în tranșe trimestriale în dependență de progresul obținut în implementarea proiectelor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău