Cele nouă persoanele implicate în accidentul de la Buiucani dau semne de evoluții pozitive, șoferița - în stare extrem de gravă

  • 03 Octombrie 2019 11:50
Cele nouă persoanele implicate în accidentul de la Buiucani dau semne de evoluții pozitive, șoferița - în stare extrem de gravă

Nouă persoane rămân internate în secțiile Institutului de Medicină Urgentă, din cele peste 20 care au fost aduse luni, 30 septembrie, în urma accidentului de la Buiucani. Starea pacienților este stabilă sau merge spre ameliorare. Declarații au fost făcute de Igor Curov, vicedirector medical al Institutului de Medicină Urgentă în cadrul unei conferințe de presă, transmite IPN.

Femeia de 33 de ani care conducea automobilul rămâne în stare extrem de gravă, la terapie intensivă. „Pot fi schimbări în orice moment”, a spus Igor Curov.

Vicedirectorul IMU mai spune că femeia de 38 de ani care a fost supusă miercuri, 2 octombrie, unei intervenții chirurgicale la femur prezintă o stare de ameliorare. Și restul pacienților dau semne de evoluții pozitive.

Accidentul de pe strada Alba Iulia a avut loc luni, 30 septembrie, în jurul orei 14.00, când un automobil de model Porsche a intrat cu viteză într-un troleibuz plin cu pasageri. În urma accidentului 28 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat, pasager în automobil, a decedat pe loc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău