Cel puțin 3 morți în urma unui carambol cu 60 de mașini, produs în SUA în timpul unei furtuni de zăpadă

  • 29 Martie 2022 11:29
Cel puțin 3 morți în urma unui carambol cu 60 de mașini, produs în SUA în timpul unei furtuni de zăpadă

Cel puțin trei persoane au murit, luni, după producerea unui accident în lanț pe o autostradă din Pennsylvania, în nord-estul Statelor Unite, au anunțat autoritățile, potrivit CNN.

Accidentul, în care au fost implicate până la 60 de autovehicule, inclusiv mai multe tiruri, a avut loc luni, în jurul orei locale 10:30 (14:30 GMT), la nord de Aeroportul Schuylkill County din estul statului Pennsylvania, pe fondul unei furtuni de zăpadă, scrie digi24.ro.

Un medic legist din Schuylkill a confirmat cele trei decese și a declarat că bilanțul ar putea fi mai mare, operațiunile de căutare desfășurate la fața locului nefiind finalizate la acel moment din cauza unui incendiu amplu care cuprinsese mai multe autovehicule.

Aproximativ 20 de persoane au fost transportate la spitale, a declarat reporterilor un reprezentant al serviciilor de urgență.

Înregistrările video filmate la fața locului și postate pe rețelele sociale prezintă mai multe persoane care ieșeau din autovehiculele lor avariate pentru a se îndepărta de șosea, în timp ce mașinile și autocamioanele continuau să se ciocnească, informează agenția Xinhua, citată de Agerpres.

Pentru o mare parte din centrul și sudul Pennsylvaniei au fost emise avertizări de furtună de zăpadă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,4
Nori împrăștiați
Umiditate:72 %
Vint:4,63 m/s
Wed
11
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău