Cel puțin 17 ucraineni au fost uciși în ultimele 24 de ore în urma raidurilor aeriene rusești din trei regiuni ale țării

  • 08 Martie 2022 10:07
Cel puțin 17 ucraineni au fost uciși în ultimele 24 de ore în urma raidurilor aeriene rusești din trei regiuni ale țării unian
unian

Cel puțin 17 ucraineni au fost uciși, în ultimele 24 de ore, în urma atacurilor aeriene lansate de forțele ruse în regiunile Mikolaiv, Harkiv și Sumi - potrivit unui raport remis, marți, de Serviciul de Stat penru Situații de Urgență al Ucrainei, scrie Rador.

Atacurile inamice din Mikolaiv au fost urmate de 11 incendii, dintre care opt în cartiere rezidențial. Opt persoane au fost evacuate din incendii. De sub dărâmături, echipele de salvare au scos cinci persoane, care au fost transportate la spital. În urma bombardamentelor, patru civili au fost uciși. În regiunea Harkiv, echipele de pompieri au efectuat peste 40 de misiuni de stingere a incendiilor.

Pompierii au scos de sub dărâmături cadavrele a patru persoane. În Sumi, serviciile de urgență au intervenit pentru a lichida consecințele unui atac aerian nocturn asupra unui sector rezidențial. "Pe 7 martie, în orașul Sumi, avioanele inamice au atacat clădiri rezidențiale. La ora 23:09, salvatorii s-au deplasat la fața locului, au demontat structurile distruse ale caselor și au stins incendiul.

De sub dărâmături, au fost scoase persoane decedate. Cel puțin nouă persoane, inclusiv doi copii, au murit în urma bombardamentelor" - transmite Serviciul de Stat penru Situații de Urgență al Ucrainei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
3,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,54 m/s
Sat
7
Sun
8
Mon
10
Tue
12
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău