Cei doi șoferi de ambulanță din Molovata Nouă, reținuți de miliția din Dubăsari, au fost eliberați

  • 09 Aprilie 2020 18:20
Cei doi șoferi de ambulanță din Molovata Nouă, reținuți de miliția din Dubăsari, au fost eliberați

Cei doi șoferi de ambulanță din Molovata Nouă, reținuți recent pentru încălcarea regimului de carantină impus de Tiraspol, au fost eliberați astăzi, urmare a multiplelor intervenții pentru eliberarea lor, anunță Guvernul, într-un comunicat.

Cei doi locuitori din Molovata Nouă, care lucrează ca șoferi de ambulanță la Spitalul central raional Dubăsari, au fost reținuți și condamnați la 15 zile de arest de către miliția din Dubăsari. 

Cazul a fost făcut public de către Asociația „Promo-LEX”.  Din informația furnizată de rude și martori, ar reieși că ultimii au fost privați de libertate de către miliția din or. Dubăsari după ce mai multe zile la rând au desfășurat activitatea de muncă. Potrivit unor surse, în aceiași zi, un ”judecător” al ”Judecătoriei or. Dubăsari” i-a găsit vinovați pe deținuți de comiterea unei contravenții administrative și a stabilit o pedeapsă de 15 zile arest administrativ pentru fiecare cu detenția lor în izolatorul de detenție din or. Dubăsari (informația se actualizează).

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:3,09 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău