CEC a dispus renumărarea buletinelor de vot în două localități din raioanele Glodeni și Florești

  • 20 Noiembrie 2023 16:04
CEC a dispus renumărarea buletinelor de vot în două localități din raioanele Glodeni și Florești

Comisia Electorală Centrală în cadrul ședinței de astăzi, 20 noiembrie, a dispus renumărarea voturilor pentru funcția de primar al satului Hâjdieni, raionul Glodeni și al satului Sănătăuca, raionul Florești, exprimate în cadrul primului tur al alegerilor locale generale din 5 noiembrie.

Hotărârea a fost aprobată în contextul deciziei Curții Supreme de Justiție din 18 noiembrie, prin care au fost admise recursurile depuse de către Partidul Politic „Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei” privind anularea parțială a hotărârii CEC nr. 1575 din 10 noiembrie 2023 „Cu privire la unele cereri și contestații prin care se solicită dispunerea renumărării voturilor, depuse la CEC în zilele de 7-9 noiembrie 2023”, iar CEC a fost obligată să dispună renumărarea buletinelor de vot în aceste circumscripții electorale.

Procedura de renumărare se va efectua cel târziu la data de 21 noiembrie, iar rezultatul acestui proces se va aduce la cunoștința Comisiei cel târziu la 22 noiembrie, transmite instituția.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău