CEC a acreditat mai mulți observatori la alegerile parlamentare din 11 iulie

  • 28 Mai 2021 15:00
CEC a acreditat mai mulți observatori la alegerile parlamentare din 11 iulie

Comisia Electorală Centrală a acreditat 43 de persoane în calitate de observatori internaționali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent, transmite MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în cadrul ședinței publice de astăzi, membrii administrației electorale au acreditat mai multe persoane în calitate de observatori internaționali și naționali la alegerile parlamentare. Cel mai mare număr de observatori a fost prezentat de Consiliul Adunării Interparlamentare a statelor CSI – 22 de persoane, urmează apoi, cu opt persoane acreditate, Biroul OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului, șase persoane sunt acreditate din partea Rețelei Europene de Monitorizare a Alegerilor și trei persoane acreditate din partea Institutului de monitorizare a democrației, parlamentarismului și respectări drepturilor electorale din statele membre a CSI.

La rândul lor, Misiunea de observare a alegerilor din CSI și Comisia Electorală Centrală din Federația Rusă a solicitat acreditarea a câte două persoane.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
15,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:58 %
Vint:5,14 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău