Ceaiul și cafeaua pot deveni mai gustoase și mai sănătoase cu condimentele potrivite

  • 10 Martie 09:33
Ceaiul și cafeaua pot deveni mai gustoase și mai sănătoase cu condimentele potrivite

Ceaiul și cafeaua sunt băuturi sănătoase, dar condimentele potrivite le pot face și mai bune.

Ceaiul și cafeaua au proprietăți antiinflamatorii, protejează membranele celulare și previn dezvoltarea bolilor cardiovasculare. Pentru a crește beneficiile acestor băuturi, pot fi adăugate diverse condimente, transmite Rador.

Acestea măresc proprietățile antioxidante și conferă arome originale. Condimentele cele mai potrivite sunt ghimbirul, scorțișoara, cardamomul, cuișoarele, piperul negru, dar și cojile de portocală.

Pe lângă gustul și aroma deosebită, băuturile vor deveni și mai sănătatoase. Nici ceaiul și nici cafeaua nu trebie băute prea fierbinți, iar dacă se preferă mierea, băuturile trebuie să fie călduțe.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
-0,6
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Tue
1
Wed
1
Thu
3
Fri
5
Sat
3
Arhivă Radio Chișinău