Cea de-a XVI-a ediție a Ethno Jazz Festival se va desfășura la Chișinău, Cahul, Soroca și Tiraspol

  • 22 Septembrie 2017 13:26
Cea de-a XVI-a ediție a Ethno Jazz Festival se va desfășura la Chișinău, Cahul, Soroca și Tiraspol Sursa: Afisha.md

Ediția a XVI-a a Ethno Jazz Festival se va desfășura în perioada 20 -25 septembrie la Chișinău, Cahul, Soroca și Tiraspol.

De-a lungul edițiilor anterioare, Festivalul a venit cu un apel la toleranță, la promovarea valorilor estetice și culturale și a încurajat exprimarea prin artă, demonstrând creativitatea modernă a unui număr impresionant de celebrități din diferite țări, dar și din Moldova.

Festivalul și-a adus contribuția la viața socială a țării prin organizarea unor evenimente atât în capitală, cât și în regiunile țării: ateliere de creație, concerte, acțiuni de caritate.

Ethno Jazz Festival se bucură de apreciere și dincolo de hotarele țării: în 2010, Festivalul a fost decorat cu Medalia Talent și Vocație în programul Pace prin artă oferită de Alianța Mondiala Pacificator, în 2013, a fost onorat de Fundația Muzza și Ministerul Culturii din România conferindu-i-se Premiul Mare la categoria Manageriatul Anului.

Ediția actuală va găzdui participanți din Franța, Germania, Cuba, Austria, Polonia, Suedia, SUA, Mali, Zimbabwe, Moldova.

Programul Festivalului va reuni personalități remarcabile care vor fi prezentate de Moderatorul Festivalului – Dr. Virgil Mihaiu

Detalii despre Festival: trigonjazz.com/f2017
Link al evenimentului pe Facebook: Ethno Jazz Festival 2017
Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău