Cea de-a 40-a aniversare a ducesei de Cambridge a fost marcată prin lansarea a trei portrete

  • 09 Ianuarie 2022 13:34
Cea de-a 40-a aniversare a ducesei de Cambridge a fost marcată prin lansarea a trei portrete

Cea de-a 40-a aniversare a ducesei de Cambridge a fost marcată prin lansarea a trei portrete care ilustrează farmecul sofisticat al viitoarei regine a Regatului Unit, relatează duminică DPA/PA Media, potrivit Agerpres.

Kate Middleton a fost fotografiată în ipostaze relaxate, purtând trei rochii diferite marca Alexander McQueen și cu părul desfăcut.

Celebrul fotograf de modă Paolo Roversi, care a colaborat cu vedete precum Naomi Campbell și Kate Moss, a descris fotografierea ducesei drept ''un moment de bucurie pură'' și a declarat că ''energia pozitivă'' a ducesei ''poate aduce speranță lumii întregi''.



Ducesa celebrează duminică împlinirea vârstei de 40 de ani, iar evenimentul se va desfășura probabil în cadru privat, la locuința ducelui și ducesei de Cambridge din Norfolk.

Aniversarea anunță începutul unui deceniu important pentru monarhie și viitoarea regină, care va sta alături de prințul William pe măsură ce evenimentele vor progresa și, în acest timp, își va vedea tânăra familie crescând și își va continua activitățile caritabile.

Roversi a declarat: ''Realizarea portretului Alteței Sale Regale ducesa de Cambridge a fost o adevărată onoare pentru mine și un moment de bucurie pură. Am fost mișcat de căldura și primirea sa prietenoasă și fermecat ochii săi strălucitori care îi reflectau frumusețea sufletului și a zâmbetului, demonstrând generozitatea inimii sale''.

În una dintre imagini, Kate poartă o rochie roșie McQueen și cercei împrumutați de regina Elisabeta a II-a și zâmbește la cameră într-o postură relaxată, cu mâinile în buzunare.

În două dintre fotografii ea poartă cercei care au aparținut Dianei, prințesă de Wales. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,03 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
13
Arhivă Radio Chișinău