Ce spune premierul Dorin Recean despre starea de urgență și despre posturile tv ale căror licență de emisie a fost suspendată

  • 08 Decembrie 2023 09:36
Ce spune premierul Dorin Recean despre starea de urgență și despre posturile tv ale căror licență de emisie a fost suspendată

Starea de urgență ar putea să nu mai fie prelungită, a declarat  premierul Dorin Recean, la Jurnal TV. „Guvernul a pregătit și a adoptat mai multe pachete legislative care să permită Executivului să gestioneze astfel de situații în afara stării de urgență”, a explicat prim-ministrul.

Referindu-se la posturile TV ale căror licență a fost suspendată pe durata stării de urgență, el a spus că le va fi interzis să-și reia activitatea și după expirarea stării de urgență.

„Cele 12 televiziuni care sunt despre propagandă și manipulare, despre deservirea unor grupări criminale nu vor putea să emită. Vor fi luate decizii care sunt în afara mandatului stării de urgență”, a mai spus prim-ministrul Republicii Moldova.

Republica Moldova se află în stare de urgență de la declanșarea războiului rus în Ucraina. Ultima oară starea de urgență a fost prelungită la 1 decembrie pentru o perioadă de 30 de zile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,63 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău