Ce spune Andrian Candu despre „vilele ascunse ale lui Vlad Plahotniuc”

  • 26 Septembrie 2018 14:53
Ce spune Andrian Candu despre „vilele ascunse ale lui Vlad Plahotniuc”

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat, astăzi, după ședința Biroului permanent al Parlamentului că dacă liderul PD, Vlad Plahotniuc, nu a declarat vilele din străinătate, care, potrivit Rise Moldove, le-ar deține, înseamnă că acest nu este proprietarul acestora.

„Dacă Vlad Plahotniuc nu a declarat acele vile, înseamnă că nu-i aparțin”, a afirmat Andrian Candu. 

Menționăm că Rise Moldova a scris că de când s-a făcut politician, Vladimir Plahotniuc a avut grijă să-și ascundă proprietățile de peste hotare în spatele unor firme paravan și persoane interpuse, scrie Rise Moldova.

Potrivit investigației, imperiul imobiliar din străinătate al oligarhului moldovean numără mai multe proprietăți exclusiviste care n-au figurat niciodată în declarațiile lui de avere.

RISE Moldova a scis că a identificat patru dintre ele. Înșiruite pe axa Geneva – Sciez – Les Houches – București, vilele valorează peste 30 de milioane de euro, adică peste jumătate de miliard de lei.

Liderul PD și Serviciul de presă al formațiunii nu au oferit, deocamdată, o reacție la informațiile din această investigație.  

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău