Ce nume preferă rușii din Sverdlovk? Peste 2.000 de cetățeni ruși și-au schimbat numele în 2016

  • 20 Februarie 2017 10:17
Ce nume preferă rușii din Sverdlovk? Peste 2.000 de cetățeni ruși și-au schimbat numele în 2016

Peste 2.000 de cetățeni ruși din regiunea Sverdlovk au decis să-și schimbe numele în 2016, printre cele mai preferate nume fiind Lucifer și Jack Daniels, a anunțat șefa Oficiului Stării Civile din regiunea Sverdlovsk, Larisa Nikonova, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Ekaterinburg.

"În 2016, au fost înregistrate peste 2.300 de noi acte de schimbare de nume. Comparativ cu anul trecut, s-a înregistrat o creștere de 9,5% a acestor solicitări", a declarat Larisa Nikonova. Aceasta a menționt că rușii din regiunea Sverdlovsk au preferat numele: Frumoasă, Fericită, Reușită, Norocoasa, Abundența, Impunătoarea, Extraordinara, Imensa, Minunata, Înțeleapta, Respectuoasa, Șansa, Țarul, Regele, Baronul, Lordul, Grantul, Sinead O'Connor, Julius von Kennel, Rockefeller.

De asemenea, cetățenii din regiune au preferat în 2016 să-și schimbe numele din Ivan în Tamerlan, din Dmitri în Xenaru, din Constantin în Costas, din Rinat în Lucifer, din Valentina Petrovna în Ladamira Darasvetovna, din Evgheni Nikolaevici în Jack Daniels, din Timofei Pavlovici în Torvald Robertovici, din Dmitri Petrovici în Daniel Palmorian, din Irina Alekseievna în Jessica John.

"Aceste persoane se 'distrează' un an cu respectivele nume bizare, iar, după un an, apar problemele legate de completarea actelor și foarte des se întâmplă să vină să solicite schimbarea și revenirea la numele precedent", a adăugat Nikonova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:5,66 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău