Ce (nu) spune avocatul lui Șor despre expertiza „secretă” din dosar (Revista presei)

  • 20 Septembrie 2018 10:05
Ce (nu) spune avocatul lui Șor despre expertiza „secretă” din dosar (Revista presei)

Revista presei din 20 septembrie 2018.

Nicolae Ciubuc și Silvia Radu riscă să nu ajungă în Guvern, titrează Tribuna, după ultimele declarații ale președintelui. Igor Dodon, a refuzat să semneze decretele de învestire a noilor miniștri. În replică, premierul Pavel Filip a scris că, refuzul Președintelui Igor Dodon de a numi cele două candidaturi de miniștri propuse este o nouă încălcare a Constituției.

Pavel Filip va cere suspendarea lui Dodon la Curtea Constituțională, scrie Timpul după ce șeful statului a refuzat candidaturile de miniștri propuse de PDM.

Silvia Radu a fost promovată în funcția de ministru pentru a avea o platformă puternică de promovare a imaginii sale în continuare și ar urma să fie folosită de Partidul Democrat în alegerile parlamentare, potrivit unui articol de pe coment.md.  Nu este exclus că Silvia Radu va candida în una din circumscripțiile din capitală (dat fiind faptul că a participat la precedentele alegeri ale primarului de Chișinău și are un rating anume). S-ar putea că Silviei Radu i s-a oferit această funcție pentru a-și păstra rating-ul în eventualitatea în care va candida din nou pentru funcția de primar al capitalei în alegerile de anul viitor. Un al treilea posibil scenariu este acela că Silvia Radu e pregătită pentru funcția de Prim-ministru, în eventualitatea în care PD va rămâne la putere într-o formă sau alta, citim pe portalul www.coment.md.

Ce (nu) spune avocatul lui Șor despre expertiza „secretă” din dosar, a încercat să afle Ziarul de Gardă. Pauză în dosarul penal de învinuire al controversatului primar de Orhei, Ilan Șor. Următoarea ședință de la Curtea de Apel Cahul va avea loc abia pe 17 decembrie, iar până atunci liderul partidului Șor nu va mai apărea în fața judecătorilor, după ce instanța a acceptat cererea avocaților lui Șor cu privire la efectuarea unei expertize financiar-contabile „secrete”. Întrebat cât timp va dura expertiza și cine o va efectua, unul dintre avocații lui Ilan Șor a declarat că nu ne poate oferi aceste detalii. Avocatul a mai declarat pentru Ziarul de Gardă că până la efectuarea acestei expertize nu poate fi continuată examinarea cauzei pentru că de rezultate acesteia depinde probatoriul apărării.  

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău