Ce decizie au luat autoritățile australiene după ce Novak Djokovic și-a recunoscut greșelile în lanț

  • 12 Ianuarie 2022 11:51
Ce decizie au luat autoritățile australiene după ce Novak Djokovic și-a recunoscut greșelile în lanț

Novak Djokovic (34 de ani) a postat un comunicat, pe rețelele sociale, în care recunoaște că a participat la un eveniment când știa că este infectat cu Covid-19 și explică greșeala comisă în declarația de la sosirea în Australia, transmite DIGIsport.ro.

Liderul mondial riscă închisoarea în Serbia, conform legilor în vigoare, și așteaptă acum un verdict din partea australienilor, scrie sursa citată

Presa de la Antipozi scrie că autoritățile australiene au decis să amâne o decizie în privința lui Novak Djokovic, după ce avocații jucătorului au depus noi documente. Biroul ministrului Imigrației, Alex Hawke, a anunțat că a primit documente suplimentare care au schimbat durata pentru ca o decizie să fie luată.

"Avocații domnului Djokovic au furnizat recent documente suplimentare lungi și documente justificative, despre care se spune că sunt relevante pentru posibila anulare a vizei domnului Djokovic. Bineînțeles, acest lucru va afecta perioada de timp pentru o decizie", a declarat un purtător de cuvânt al ministrului Alex Hawke.

De asemenea, publicațiile The Sydney Morning Herald și The Age scriu că autoritățile australiene au extins investigațiile în privința lui Novak Djokovic, după ce acesta a recunoscut o serie de erori comise, de la încălcarea izolării, până la fals în declarații privind călătoriile și declarații contradictorii după ce a aflat că a fost testat pozitiv la Covid-19.

O decizie este așteptată în cursul zilei de joi, 13 ianuarie.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău