Ce ar putea prezenta Apple la evenimentul de marți seara

  • 15 Septembrie 2020 09:15
Ce ar putea prezenta Apple la evenimentul de marți seara

​Că 2020 este un an cu totul special se va vedea și la Apple care nu-și va mai ține tradiționalul eveniment din septembrie cu sala plină de oameni, ci totul se va petrece online. Mai mult, foarte posibil că nu vor fi prezentate noile iPhone-uri pentru că va fi organizat un nou eveniment, în octombrie. Pentru acum vor fi anunțuri legate de ceasul Apple, de tableta iPad și de alte servicii, precum Apple One, scrie Hotnews.ro.

Potrivit sursei citate, cum în invitație este prezent sloganul “Time Flies”, cu siguranță vor fi știri despre Apple Watch, produsul lansat în 2015 care anul trecut și-a găsit 31 de milioane de clienți. Acum urmează generația a șasea și estimările sunt că noul Apple Watch vine cu o baterie mai mare, cu posibilitatea măsurării cantității de oxignun din sânge și cu funcții îmbunătățite pentru EKG.

În prezent, generația a 5-a costă în SUA de la 399 dolari, iar generația a treia, ”3 Series”, lansată în 2017, costă de la 199 dolari. Se pare că Apple va prezenta și un model mai ieftin care să înlocuiască ”3 Series” dar care să se adreseze celor care vor un ceas Apple, dar nu doresc sau nu-și permit să dea 400 de dolari.

La conferința de marți, Apple va prezenta și un nou iPad, tableta care în 10 ani s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare. În martie acest an Apple a prezentat un nou model de iPad Pro, dar de data aceasta s-ar putea să fie vorba de un nou iPad Air, model care a fost înnoit ultima dată în martie 2019.

Se pare că iPad Air va avea ecran ”edge to edge” de 10,8 inci, nu va dispune de Face ID, ci de Touch ID, iar prețul de pornire va fi de 499 dolari. În prezent, în SUA, cel mai ieftin iPad este 329 dolari, iar iPad Pro este 799 dolari.

La capitolul, servicii zvonurile indică ”Apple One” care va cumiula într-un singur ”pachet” mai multe servicii ale companiei. Evenimentul va avea loc la ora României 20.00

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău