CCA a ales doi candidați ai CO al TRM

  • 20 Iulie 2015 16:07
CCA a ales doi candidați ai CO al TRM

Consiliul Coordonator al Audiovizualului a ales luni, 20 iulie, doi candidați din cei 13 înscriși pentru funcția de membru al Consiliului de Observatori al companiei „Teleradio Moldova”.

Aceștia sunt fostul membru al CCA, Arhip Cibotaru și Marina Țurcanu.

La aceste funcții au mai candidat Boris Bechet, Oleg Brega, Marcel Burlacu, Svetlana Ciocanu-Enachi,  Alexandru Grosu, Victoria Mustață, Alina Palii, Aurelia Peru-Balan, Serghei Pleșca, Alexandru Popovici și Ion Verbeniuc. Ei nu au acumulat numărul necesar de voturi.

Pentru suplinirea celor trei posturi vacante din componența Consiliului de Observatori, membrii CCA urmau să selecteze 6 candidați. Din cauza că au fost aleși doar doi, aceștia au decis anunțarea unui nou concurs pentru suplinirea funcției de membru al Consiliului de Observatori al IPNA „Teleradio-Moldova”.

Precizăm că, toți candidații urmează să fie audiați de către Comisia pentru Mass-Media, iar ulterior vor fi propuși doar patru, pentru a fi aprobați de către Parlament.

Consiliul de Observatori este compus din nouă membri și este organul de conducere autonom al „Teleradio-Moldova”. Membrii sunt aleși pentru o perioadă de patru ani.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău