Сăutare:Johns Hopkins Medicine
Ce este glutenul și ce de ce este un subiect atât de controversat?
Glutenul pare să fie prezent în aproape orice, de la pâine, paste făinoase și bere la produse cosmetice și suplimente nutritive, transmite site-ul instituției Johns Hopkins Medicine, scrie g4food.ro. Se…
-
06 Iulie 18:07
Combinații de alimente comune și medicamente care trebuie evitate, potrivit experților. De ce trebuie să renunțăm la lactate dacă luăm antibiotice
Luarea unui nou medicament poate însemna să vă schimbați puțin stilul de viață, inclusiv alimentele pe care le consumați. O interacțiune aliment-medicament înseamnă că un anumit nutrient sau…
-
03 Iulie 20:57
Uimitor! Ceea ce nu se știa până acum despre boala Parkinson
Despre Parkinson știm cu toții că este o boală degenerativă, care survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. Însă, asemeni multor altor boli degenerative, cauzele exacte ale…
-
29 Iulie 2019 12:06
Meteo Chișinău
-1,76
Fum
Umiditate:80 %
Vint:0 m/s
Tue
0
Wed
1
Thu
4
Fri
5
Sat
4
Ultimele știri
Arhivă Radio Chișinău