Cât costă să-ți duci copiii acasă la Moș Crăciun, în Laponia

  • 17 Noiembrie 2018 15:56
Cât costă să-ți duci copiii acasă la Moș Crăciun, în Laponia

O excursie în Laponia, acasă la Moș Crăciun, pentru doi adulți și doi copii, ajunge la un preț de 6.500 de euro, adică aproape cât prețul unei mașini Logan nouă, însă varianta cea mai ieftină. Agențiile de turism spun însă că excursia de patru zile este una minunată, ce are loc o dată în viață.

Agențiile de turism se întrec în oferte tot mai spectaculoase la Târgul de Turism de la Romexpo, care are loc în perioada 15-18 noiembrie. Încă de la intrarea în târg, te întâlnești cu simpaticul Moș Crăciun, care te atrage să iei loc și să consulți o ofertă pentru Laponia.

„Pe Laponia, anul acesta operăm două curse, cu zbor direct până la Levi, în Finlanda, și sunt operate în datele de 18 decembrie și 22 decembrie. Sunt programe de patru nopți, care conțin demipensiune și o mulțime de excursii care se fac la fața locului. În general, în perioada Târgului există reducere, și, spre exemplu, pachetul maxim, cu doi adulți și doi copii până în 12 ani, costă în jur de 6.500 de euro”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Corina Enache, Sales Manager la o cunoscută agenție de turism.

Potrivit acesteia, excursia este extrem de frumoasă și cuprinde întâlnirea cu Moș Crăciun, precum și multe activități de poveste, pe măsura costurilor.

„Excursia aceasta o faci o dată în viață, este extrem de frumoasă și de bine structurată. Există o întâlnire la căsuța secretă a lui Moș Crăciun din pădure, există o intrare în Parcul lui Moș Crăciun precum și safari cu husky sau plimbări cu snowmobilul. Mai este inclusă o cină festivă la întâlnirea cu Moș Crăciun”, mai susține Corina Enache.

La Târgul de Turism de la Romexpo, care a început joi și se termină duminică, s-au înscris peste 100 de expozanți – agenții, hoteluri sau pensiuni.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău