Casele de toleranță vor avea controlori de calitate

  • 07 Aprilie 2015 11:53
Casele de toleranță vor avea controlori de calitate

Un site care oferă servicii industriei sexuale pentru adulți din Germania a creat un nou loc de muncă, pentru care așteaptă doritori: verificator de prostituate (tester) – mai corect spus, controlor de calitate a serviciilor sexuale oferite de bordeluri.

Site-ul Kaufmich.com (“cumpără-mă”) a anunțat că este vorba de o slujbă cu normă întreagă, scrie publicația Huffington Post, citat de Roportal.ro

Locul de muncă este deschis ambelor sexe. Cel ales (cea aleasă) pentru această slujbă va evalua bordelurile din Germania, analizând atent serviciile oferite, igiena și respectarea regulilor privind siguranța practicilor sexuale. Potrivit managerului site-ului, slujba presupune și întreținerea de relații sexuale cu angajați ai / angajate ale bordelurilor, susține postul CNBC. “Bordelurile sunt legale în Germania, dar nu există un sistem de control al calității serviciilor pe care le oferă. Vrem să devenim un fel de Tripadvisor pentru lumea bordelurilor”, a declarat managerul citat de CNBC. Astfel, clienții site-ului său vor putea verifica bordelurile, la capitolul calitatea serviciilor, înainte de a merge acolo – la fel cum se face, spre exemplu, cu hotelurile.

Candidatul ideal pentru această slujbă trebuie să fie sociabil, să știe să noteze ponturi interesante pentru consumatorii de plăceri carnale și să nu se teamă de contactul fizic total. Pe lângă acestea, trebuie să aibă o diplomă în domeniul afacerilor, un certificat de sănătate beton și să vorbească și limba franceză, scrie publicația Newsweek. Dacă cunoaște și lumea bordelurilor, cu dedesubturile sale, este și mai bine. Până acum, 150 de persoane și-au depus cereri de angajare, cele mai multe din Germania, dar și din Belgia, Olanda și Marea Britanie. Site-ul Kaufmich.com a fost înființat în anul 2009 de către trei frați care și-au propus să îmbunătățească industria sexuală germană prin crearea unei piețe pentru prostituate independente.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sun
13
Mon
16
Tue
19
Wed
11
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău