Casele de pariuri au dezvăluit șansele Simonei Halep pentru o medalie la JO 2020. Românca este prima favorită la Roland Garros

  • 01 Ianuarie 2020 12:44
Casele de pariuri au dezvăluit șansele Simonei Halep pentru o medalie la JO 2020. Românca este prima favorită la Roland Garros

Simona Halep începe cu multă încredere noul an 2020, acolo unde are ca obiectiv măreț obținerea a cel puțin o medalie olimpică la Tokyo.

Casele de pariuri deja au analizat șansele româncei și consideră că actualul loc 4 WTA are o cotă de 2.70 la cucerirea unei medalii, indiferent de culoarea metalului, potrivit Ziare.com.

Dacă ne gândim însă la șansele pentru aur, Simona Halep are o cotă mai mare și este a cincea favorita, având 8 la 1 șanse pentru obținerea locului 1 la Tokyo.

Până la Olimpiadă însă, în luna ianuarie Simona va avea provocarea primului Grand Slam al anului, Australian Open, acolo unde e favorita 4 în viziunea pariorilor, dupa Serena Williams, Ash Barty și Bianca Andreescu.

Simona este însă prima favorită în ce privește ridicarea trofeului de la Roland Garros, pe care l-a mai cucerit și acum doi ani. Acolo, ea are o cotă de 5 la 1, fiind urmată de Bianca Andreescu și Serena Williams, cu cote de 9.00.

La Wimbledon, chiar dacă sportiva din Constanța pornește din postura de campioană en-titre, Simona Halep are șansa a doua în viziunea caselor de pariuri, cu o cotă de 8, puțin peste favorita 1 Serena Williams, care are 7 la 1.

Casele de pariuri s-au gândit să pună oferte și pe locurile pe care marile jucatoare din circuit vor incheia anul 2020. Dubla noastră câștigătoare de Mare Slem are o cotă de 10 să termine anul pe 1 în circuit, asa cum i s-a mai întâmplat de două ori în carieră, în 2017 și 2018.

Simona Halep a încheiat anul 2019 pe locul 4 în clasamentul WTA și va participa la primul turneu în 2020 la Adelaide, în a doua săptămână din ianuarie, în orașul natal al lui Darren Cahill.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău