Casele britanice suspendă pariurile electorale americane, după ce Trump a fost infectat cu noul coronavirus

  • 02 Octombrie 2020 16:30
Casele britanice suspendă pariurile electorale americane, după ce Trump a fost infectat cu noul coronavirus

Casele de pariuri din Marea Britanie au suspendat posibilitatea plasării de pariuri legate de rezultatul viitoarelor alegeri prezidențiale din Statele Unite, vineri, după ce președintele Donald Trump a anunțat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează Reuters, preluat de Agerpres.

Casa Ladbrokes, casa Paddy Power - cu sediul general în Irlanda - și portalul de pariuri online Betfair se află printre casele care au suspendat toate pariurile legate de alegerile prezidențiale din Statele Unite, programate pe 3 noiembrie.

"Am suspendat temporar pariurile legate de alegerile din Statele Unite, în contextul în care așteptăm informații noi - este procedura standard și le urăm lui Donald și Melaniei Trump să se însănătoșească", a declarat o purtătoare de cuvânt a casei Ladbrokes.

Betfair atribuise candidatului democrat Joe Biden o probabilitate de a câștiga de 60%, miercuri, după prima dezbatere electorală a candidaților la președinția americană. Șansele lui Biden crescuseră de la 56% înaintea dezbaterii. Cele ale lui Trump au scăzut la 40%.

Plasarea de pariuri pe chestiuni politice este ilegală în Statele Unite, dar permisă și des întâlnită în Marea Britanie.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:1,54 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău