Casa Regală a României | Starea de sănătate a regelui Mihai este fragilă, dar stabilă

  • 27 Iunie 2017 10:35
Casa Regală a României | Starea de sănătate a regelui Mihai este fragilă, dar stabilă

Principesa Margareta și principele Radu se află în Elveția, unde vor sta câteva zile alături de regele Mihai, anunță, marți, Casa Regală, precizând că starea de sănătate a regelui „este fragilă, dar prezintă stabilitate”, potrivit News.ro.

Principesa Margareta și principele Radu au ajuns în Elveția luni, într-o vizită de familie, pentru a sta câteva zile alături de Regele Mihai, la reședința sa privată.

„Starea de sănătate a Majestatății Sale este fragilă, dar prezintă stabilitate. Regele Mihai este liniștit, are mulțumire sufletească și apreciază îngrijirea echipei sale medicale. Alături de Rege sunt permanent angajați ai Casei Majestății Sale, detașați în Elveția, și două maici ortodoxe”, mai spune Casa Regală.

Regele Mihai I - ultimul monarh din țările Europei de Est, care în 25 octombrie 2016 a împlinit 95 de ani - s-a retras din viața publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunțat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică și a fost supus unei intervenții chirurgicale la o clinică din Lausanne. 

Sursa: Digi24

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău