Care sunt locurile de muncă ideale pentru studenți (P)

  • 10 Mai 18:04
Care sunt locurile de muncă ideale pentru studenți (P)

Studențimea este perioada încercărilor – suntem dornici de a ne încadra în diverse activități, de a încerca noi lucruri, - pentru ca eventual să căpătăm experiență, dar și pentru a înțelege care domeniul de activitate este mai aproape de preferințele noastre. Pe lângă acest lucru, devii mai independent din punct de vedere financiar, înveți cum să gestionezi banii și îți organizezi programul în așa fel încât să reușești cât mai multe.

Locul de muncă ideal pentru studenți este cel care nu necesită o experiență anterioară, cel care are un program flexibil și astfel încât studiile pe care le urmezi nu vor avea de suferit. Din acest motiv poți găsi locuri de muncă pentru studenți pe lângă rubrica care oferă lucru pentru studenți în rubrica locuri de muncă fără experiență. Printre cele mai solicitate job-uri în rândul studenților, ce doresc să se încadreze în câmpul muncii se numără următoarele:

Operator Call Center

În prezent sunt multe posturi vacante pe poziția de operator call-center, iar studenții nu ezită să aplice la aceste joburi. Un operator call centru trebuie să sune clienții și să le ofere informații despre diferite produse sau servicii ca într-un final să le vândă. Programul de regula este flexibil, salariul este mare și nu trebuie să ai experiență. Există o varietate largă de call-centre, care sunt în căutarea vorbitorilor de limbi străine. Este o variantă pe care nu trebuie să o treceți cu vederea, fiindcă angajatorii sunt dispuși să ofere un salariu mai mare, comparativ cu call-centrele unde este necesară doar cunoașterea limbii române.

Barman sau chelner

Pentru studenții sociabili job-ul de barman sau de chelner la un restaurant va fi o alegere potrivită. Programul este flexibil, salariul este completat de bacșișul primit de la clienți. Ține cont că răbdarea este ceia de ce ai mare nevoie, întrucât există clienți dificili, cărora trebuie să le acorzi o atenție deosebită și lucrul cu care îți poate crea bătăi de cap. 

Agent de vânzări

Jobul de agent de vânzări este o adevărată provocare și poate aduce un câștig financiar destul de bun pentru un student, mai ales dacă acesta înregistrează o performanță bună. Cine se angajează pe această funcție trebuie să aibă o mare putere de convingere, pentru că jobul negocieri cu clienții, pentru a le vinde diferite produse sau servicii. Nu ezita să încerci, mai ales că există și posibilitatea de a avansa în cadrul unei companii și respectiv de a deveni un bun manager. 

Copywriter

Acest job este unul perfect pentru studenții care scriu bine texte și sunt bine informați pe diferite subiecte. Prin redactarea de articole își vor construi un brand personal, vor câștiga experiență și își vor lărgi orizontul. Programul flexibil și disponibilitatea de a lucra oriunde te-ai afla, având la îndemână un dispozitiv necesar, sunt motive în plus să alegi acest tip de activitate. 

Promoter

Chiar dacă este considerat a fi un job destul de epuizant, totuși mulți tineri aleg să se angajeze anume în această sferă, datorită orarului, care de obicei este pe ore (în ture). Job-ul presupune împărțirea pliantelor, care promovează un produs/serviciu și în cele din urmă oferirea detaliilor, de care se pot interesa eventualii clienți. Dacă prin intermediul promovării, se reușește creșterea numărului de vânzări, atunci angajatorului i se oferă bonusuri.

Iată câteva dintre cele mai solicitate locuri de muncă pentru studenți, care oferă posibilitatea unui venit suplimentar, fără să afecteze timpul destinat orelor de la facultate. Există o varietate largă de asemenea oferte, mai ales că angajatorii caută mereu noi cadre, pentru a-și lărgi echipele. Nu ezita să încerci și fii sigur că orice experiență este una benefică. 

Crearea unui CV este primul pas către obținerea jobului dorit. Pe delucru.md îți poți face un CV convingător doar completând modelul propus de către platformă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
20,98
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:2,24 m/s
Thu
28
Fri
24
Sat
24
Sun
25
Mon
27
Arhivă Radio Chișinău