Care este starea șoferului camionului care a lovit automobilul în care se afla Igor Dodon

  • 10 Septembrie 2018 10:50
Care este starea șoferului camionului care a lovit automobilul în care se afla Igor Dodon Independent.md

Medicii susțin că șoferul camionului care a lovit ieri automobilul în care se afla președintele Igor Dodon a fost transportat la Spitalul raional Strășeni.

Directorul instituției, Iurie Topor, a declarat pentru IPN că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebrală și se afla în stare de șoc. Acesta a primit îngrijirile medicale necesare și tratament și în curând urmează să fie externat.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, două mașini din coloana oficială a președintelui au fost implicate duminică, 9 septembrie, într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni. Accidentul s-a produs, după ce un camion, condus de un bărbat de 40 de ani, a intrat în depășire pe contrasens și a lovit frontal coloana oficială. Automobilul de model „Mercedes”, ce aparține Serviciului Protecție și Pază de Stat, a derapat de pe traseu și s-a inversat. Ulterior, camionul a tamponat unitatea de transport „VW Touareg” care face parte din coloana oficială, derapând de pe traseu pe acostament.

Ca urmare a accidentului, președintele țării, Igor Dodon, și doi membri ai familiei sale au fost transportați la spital. De asemenea, la spital a ajuns și șoferul camionului, care s-ar face vinovat de producerea accidentului. În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru  stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău