Care este starea bărbatului rănit în urma exploziei din centrul Capitalei

  • 04 Ianuarie 2021 15:37
Care este starea bărbatului rănit în urma exploziei din centrul Capitalei

Bărbatul de 36 de ani, rănit în explozia din centrul capitalei, este spitalizat, în stare de gravitate medie, și va avea nevoie de mai multe intervenții chirurgicale.

Alexandru Bâtcă, medic de gardă la Centrul de Arsuri din cadrul Spitalului Clinic de Traumatologie și Ortopedie din Chișinău, a precizat pentru IPN că pacientul este conștient. Bărbatul va trebuie să se afle în spital cel puțin o lună. Prima intervenție chirurgicală ar putea avea loc chiar astăzi. Ca urmare a exploziei, acesta s-a ales cu arsuri pe mâini, până la cot.

În dimineața zilei de astăzi, 4 ianuarie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați pentru a interveni în urma unei deflagrații, produse într-un bloc de pe strada Mihail Kogălniceanu din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:08. În urma deflagrației, un bărbat în vârstă de 36 de ani s-a ales cu arsuri pe față și mâini. Potrivit primelor investigații, deflagrația a avut loc după ce bărbatul ar fi conectat aragazul.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău