Caravana Europeană: De la Prut până la Nistru

  • 20 Mai 2022 13:11
Caravana Europeană: De la Prut până la Nistru

După sărbătoarea organizată la Ungheni, Caravana Europeană a pornit de la Prut spre Nistru. Duminică, 22 mai, oprim la Soroca, împreună cu Vali Boghean Band.

La Cetatea Sorocii va fi organizat un târg al produselor autohtone: legume, fructe proaspete și uscate, vinuri și levănțică. Organizatorii vor prezenta proiecte de success în agricultură, implementate de beneficiarii programului  „Livada Moldovei”, precum și  oportunitățile de finanțare din partea Uniunii Europene și a Băncii Europene de Investiții. 

Caravana Europeană, dedicată Zilelor Europei în Republica Moldova, se vrea un eveniment pentru vizitatorii de toate vârstele. Avem grijă și de cei mai mici, organizând pentru copii mai multe activități. Ziua va culmina cu un concert live, marca Vali Boghean Band și proiecție de lumini pe cetatea Sorocii.

La eveniment va participa ministrul Agriculturii, Viorel Gherciu, șeful reprezentanței Băncii Europene de Investiții în Republica Moldova, Alberto Carlei, precum și autorități locale. 

Dăm startul sărbătorii la ora 18.00 cu prezentarea proiectelor de succes, continuăm cu discuții informale, ca la ora 20.00 să fim gata pentru concertul lui Vali Boghean. Caravana Europeană se va încheia la ora 21.00 cu un show de lumini pe Cetatea Sorocii.

Caravana Europeană va ajunge și la Ștefan Vodă, pe 5 iunie.

„Livada Moldovei” este o linie de credit de 120 de milioane de euro, care sprijină activitățile întregului lanț valoric horticol, de la producere și procesare până la ambalare și comercializare. Programul este finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Băncii Europene de Investiții.66/9

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău