Cântărețul Tudor Gheorghe va reveni cu un spectacol la Chișinău

  • 04 Octombrie 2022 09:00
Cântărețul Tudor Gheorghe va reveni cu un spectacol la Chișinău

Interpretul român Tudor Gheorghe revine la Chișinău cu un spectacol de poezie și muzică cu genericul ”Valsurile mele”, care va avea loc miercuri, 5 octombrie, la ora 19.00, la Palatul Republicii, informează MOLDPRES.

Evenimentul este organizat de Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”. Alături de Tudor Gheorghe, vor evolua Corul și Orchestra ”Concertino”, dirijorul și orchestratorul Marius Hristescu.

În aceeași zi, la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” își așteaptă publicul la spectacolul „COCO Chanel - Oglinzi” în regia Danielei Burlaca, realizat după cartea scriitoarei franceze Edmonde Charles-Roux. Este un spectacol despre o femeie celebră, o personalitate impunătoare, între pasiuni, tragedii personale și libertatea de expresie artistică. În roluri: Daniela Burlaca și Cristian Perepeliuc. Costumele sunt semnate de designerul Evgheni Hudorojcov.

„Dintotdeauna am fost marcată de destine celebre. Pasionată de oameni mari și modul lor de a se integra memorabil și distinct în cotidian. Cred în personaje care influențează puternic istoria”, a afirmat Daniela Burlaca.

Mâine, 4 octombrie, la 18.00, Sala cu Orgă va oferi publicului un spectacol de muzică de orgă și arii vechi. Pe scenă vor evolua: organista Ana Strezeva, tenorul Serghei Pilipețchi și violonista Anastasia Șevcenco. Ei vor prezenta creații de C. Monteverdi, A. Stradella, T. Albinoni, I. S. Bach, G. F. Handel, A. Caldara, T. Giordani, C. Franc și L. Luzzi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău