Cântăreața Pink, infectată cu noul coronavirus. Artista a criticat dur măsurile luate de autoritățile americane

  • 04 Aprilie 2020 11:57
Cântăreața Pink, infectată cu noul coronavirus. Artista a criticat dur măsurile luate de autoritățile americane

Cântăreața Pink a anunțat pe contul său de Instagram că în urmă cu două săptămâni a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus și după o perioadă de izolare, noile teste sunt negative, scrie The Holywood reporter,preluat de Digi24.

„În urmă cu două săptămâni, fiul meu, de trei ani, Jameson, și eu am prezentat simptome de COVID-19. Din fericire, medicul nostru de asistență primară a avut acces la teste și rezultatele au fost pozitive”, a scris ea într-o postare pe rețelele de socializare, citată de Mediafax.„Familia mea era deja autoizolată în casă și am continuat să facem acest lucru în ultimele două săptămâni după instrucțiunile medicului nostru. În urmă cu doar câteva zile, am fost testată din nou și acum rezultatele sunt negative", a mai scris artista.

În continuare, Pink a vorbit despre testarea cu noul coronavirus și criza produsă în jurul acesteia.

Pink a numit testarea „un eșec al guvernului nostru de a nu face testarea mai accesibilă. Această boală este gravă și reală. Oamenii trebuie să știe că sunt afectați tinerii și bătrânii, sănătoși și nesănătoși, bogați și săraci și trebuie să facem testarea gratuită și accesibilă la scară largă pentru a ne proteja copiii, familiile, prietenii și comunitățile noastre".

Artista a anunțat că pentru a se implica în lupta împotriva COVID-19 va dona 1 milion de dolari.

Cântăreața se alătură unei liste lungi de vedete, inclusiv Idris Elba; Olga Kurylenko; Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson; și actorul Game of Thrones, Kristofer Hivju, care au anunțat că au testat pozitiv pentru COVID-19.

Sursa:Digi24

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,06 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău